Kursi i skitarisë për profesionistë

Kursi i skitarisë për profesionistë

Kursi i skitarisë (skijimit) për profesionistë:

Tani përfundojmë me kthesa. Ne mësojmë dhe përsosim kthesën paralele në shpatet e vështirësive të ndryshme. Instruktorët tanë të skive ju mësojnë në nivelin e përshtatshëm për aftësitë tuaja dhe me një angazhim të madh, në mënyrë që përparimi juaj të jetë i garantuar.

Niveli  

Në qoft se ju keni praktikuar skitarinë më përpara ose jo  por dëshironi të përmisoni nivelin tuaj.Kur ju do të jeni prezent në ditën e parë të kursit do të pyeteni nga instruktori për përvojën tuaj të mëparshme në skitari për të harmonizuar grupin që të sigurohemi që i gjithë grupi të jetë i të të njejtit nivel.

Shërbimet

 • Pushim dreke
 • Përdorimi i ashensorëve gjatë mësimeve
 • Gara me ski me certifikatën përkujtimore për të gjithë në fund të kursit

Shënime

 • Numri i fëmijëve mund të ndryshojë në varësi të sezonit
 • Nëse fëmija juaj NUK merr pjesë në pushimin e drekës, sigurohuni që të vini dhe ta merni fëmijën tuaj deri në orën 12.00.
 • Kursi zhvillohet nga min 10 pjesëmarrës. Kurset me më pak se 10 persona do të reduktohen në kohë, do të shkrihen me grupet tjera ose do të anulohen.
 • Pajisje nukë janë të papërfshira në paket. Ju lutemi të siguroni pajisjet tuaja në  kohën e duhur para fillimit të kursit.
 • Rezervimi I dëshirueshme deri në orën 17 të ditës së mëparshme.
 • Ekskursioni malor kërkon një pagesë shtesë për ushqimin e drekës dhe bileta për ski lift. Ju do të informoheni nga instruktori.

Përmbajtja e kursit

 • Informacion mbi pajisjet,
 • rrëshqitje dhe frenim paralele, 
 • rrëshqitje paralele dhe frenim në pozicionin e plugit,
 • kthesa të lehta në pjertësi,
 • kthesa paralele.

Lokacioni

Kodra e Diellit - Tetovë Maqedoni

Ski Qendra Mavrovë - Maqedoni

Kodra e Diellit - Tetovë Maqedoni

Ski Qendra Mavrovë - Maqedoni

Na ndiqni

Na Kontaktoni

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Telefon:00389 71 631909
Email:info@sharri.mk
Web:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Kushtet And Politikat