Donacionet në Sharri Academy do të na ndihmojnë të përmirësojmë programet dhe ambientet tona në mënyrë që të vazhdojmë të ofrojmë mundësi të shkëlqyera rekreative dimërore për komunitetin. Faleminderit per mbeshtetjen tuaj! Më shumë

Sponsors

BBL Group

Më shumë >

Ksamili

KSAMILI - eshte themeluar dhe regjistruar ne Republiken E Maqedonise se Veriut me date 07 Shkurt 1991. 1987-1991 - Perpara themelimit te kompanise KSAMILI, staf...

Më shumë >

Aler Group

Ne jemi Aler Group, një firmë e specializuar për dizajn arkitekturor dhe lloje të ndryshme shërbimesh konsulence në lidhje me projektimin, ndërtimin dhe pronat...

Më shumë >

ELEMTURS

Kompania jonë ka vetëm një qëllim – t’u ofrojë klientëve tanë përvojë dhe kënaqësi të veçantë gjatë gjithë vitit. Të udhëhequr nga ky mision, kapacitetet me të...

Më shumë >

Qendra për skijim Kodra e Diellit

Kodra e Diellit është qendra më e famshme sportive dhe rekreative dimërore në Republikën e Maqedonisë. Ajo përmban një numër të madh të ditëve me diell dhe mbul...

Më shumë >

Driada Restaurant

Driada Restaurant -vendi ku do të gjeni qetësinë, freskinë, rehatinë dhe mbi të gjitha, ushqimin e mrekullueshëm.

Më shumë >

Shkolla e skitarisë

Kursi i skitarisë për fillestar

Keni hapat e parë pas jush dhe do të dëshironit të zbrisni shpatet më me besim? Atëher ndiqni Kursin e skitarisë për fillestar dhe konsolidoni teknikën tuaja

Më shumë >

Kursi i skitarisë për përparimtar

Ju keni mësuar teknikën bazë të skive dhe dëshironi të mësoni disa teknika të reja të skive? Atëher ndiqni Kursi i skitarisë për përparimtar dhe përmirësoni tek...

Më shumë >

Kursi i skitarisë për profesionistë

Tani përfundojmë me kthesa. Ne mësojmë dhe përsosim kthesën paralele në shpatet e vështirësive të ndryshme. Instruktorët tanë të skive ju mësojnë në nivelin e p...

Më shumë >

Kurset e skitarisë për fundjavë

Ju dëshironi të kaloni një fundjavë duke skijuar, por nuk keni njohuri mbi skitarinë, atëher instruktorët tanë do t'ju ndihmojnë duke ofruar kurse individuale,...

Më shumë >

Lajmet e fundit

Rezultatet nga Kupa Alpine për fëmijë e FSM "Nurim...

Rezultatet nga Kupa Alpine për fëmijë e FSM "Nuriman Velija" 2021 në diciplinat: Sllallom i Vogël, Sllallom i Madh

Më shumë >

Kupa Alpine për fëmijë e FSM "Nuriman Velija" 2021

Kupa Alpine për fëmijë e FSM "Nuriman Velija" 2021 organizohet nga Klubi i skitarisë Sharri Academy në bashkpunim me Federaten e skitarisë së R. Maqedonisë në K...

Më shumë >

Klubi skitarisë "Sharri Academy" mori pjesë në gar...

Klubi skitarisë "Sharri Academy" mori pjesë në garën e organizuar në Mavrovë "Nocna Snegullka" me 04.02.2021 dhe 05.02.2021.

Më shumë >

Momentet e trajnimit për ekipin garues të Sharri A...

Momentet e trajnimit për ekipin garues të Sharri Academy

Më shumë >

Antarësimet

Bronze

Bronze

Antarsimi në paketën Bronze është i përshtatshëm për anëtarësim individual: deri në 1 të rritur ose 1 fëmijë. Përfitoni 10% Ulje në çdo aktivitet të organizuar...

Më shumë >
Silver

Silver

Antarsimi në paketën Silver është i përshtatshëm për anëtarësim individual: deri në 2 të rritur ose 3 fëmijë . Përfitoni 10% Ulje në çdo aktivitet të organizuar...

Më shumë >
Gold

Gold

Antarsimi në paketën Gold është i përshtatshëm për grupe dhe organizata: deri në 10 anëtarë. Përfitoni 15% Ulje në çdo aktivitet të organizuar nga Klubi...

Më shumë >
Platinum

Platinum

Anëtarësimi në paketën Platinum është i disponueshëm vetëm për anëtarët me ftesë të veçantë nga Klubit të skitarisë Sharri Academy, lejohet vetëm numër I kufiz...

Më shumë >

Na ndiqni

Na Kontaktoni

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Telefon:00389 71 631909
Email:info@sharri.mk
Web:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Kushtet And Politikat