Sponsors

Ксамили

КСАМИЛИ - е основан и регистриран во Република Северна Македонија на 7 февруари 1991 година. 1987-1991 година - Пред формирањето на компанијата КСАМИЛИ, раководниот кадар...

Read More >

Aler Group

Ние сме Aler Group, фирма специјализирана за архитектонски дизајн и различни видови консултантски услуги поврзани со дизајн, градење и недвижности.

Read More >

ELEMTURS

Нашата компанија има само една цел – да им овозможиме на нашите корисници ултимативно искуство и уживање во текот на целата година. Водени од таа мисија, капацитетите со...

Read More >

Скијачки центар Попова Шапка

Попова Шапка е најпознат зимски спортско-рекреативен центар во Република Македонија. Се одликува со голем број на сончеви денови и снежна покривка од октомври до мај...

Read More >

Driada Restaurant

Driada Restaurant -местото каде што ќе најдете спокојство, свежина, удобност и пред се прекрасна храна.

Read More >

We are social

GET IN TOUCH

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Телефон:00389 71 631909
Е-пошта:info@sharri.mk
Веб:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Terms And Policy