Новости и настани

Резултати од Алпски kуп за деца на СФМ "Нуриман Велија" 2021

28.02.2021 18:36:14

Резултати од Алпски kуп за деца на СФМ "Нуриман Велија" 2021 во Дициплини: Слалом, Велеслалом

Алпски kуп за деца на СФМ "Нуриман Велија" 2021

22.02.2021 22:10:08

Алпски kуп за деца на СФМ "Нуриман Велија" 2021 се организира од страна на скијачки клуб Шари Академи и СФМ во Попова Шапка на 26-27.02.2021

The ski club "Sharri Academy" participated in the competition organized in Mavrovo "Nocna Snegullka"

06.02.2021 17:55:56

The ski club "Sharri Academy" participated in the competition organized in Mavrovo "Nocna Snegullka" on 04.02.2021 and 05.02.2021.

Moments of training for competition team of Sharri Academy

30.01.2021 22:54:52

Moments of training for competition team of Sharri Academy

Open courses for season 2020

01.12.2019 21:41:22

Ski Club "Shari Academy" open registration of all persons interested for ski courses for season 2020

Резултати од Купот „Нуриман Велија“ 2019 година

24.02.2019 21:50:23

Резултати од Купот „Нуриман Велија“ 2019 година

Алпски куп „Нуриман Велија“ 2019 година

18.02.2019 22:39:03

Скијачка трка (Голем слалом) за деца на возраст од 6 - 16 години. Технички организатор: скијачки клуб „Скијачки клуб Академи“. Рок за регистрација до: 22-02-2019 година

Trainings for Winter Season 2019

01.01.2019 13:00:00

Training's for Beginners Course and Intermediate Course are starting from January 03.01.2018.

Open courses for season 2019

29.11.2018 17:42:55

Ski Club "Shari Academy" open registration of all persons interested for ski courses for season 2019

National ski racing in 2018

11.03.2018 13:08:14

In national ski raci, in the discipline big slalom organized in the Kodra e Diellit devoted to the 50th anniversary of the 1968 demonstrations

Trainings for Winter Season 2018

02.01.2018 19:32:46

Training's for Beginners Course and Intermediate Course are starting from January 03.01.2018.

Open courses for season 2018

27.11.2017 22:23:30

Ski Club "Shari Academy" open registration of all persons interested for ski courses for season 2018

We are social

GET IN TOUCH

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Телефон:00389 71 631909
Е-пошта:info@sharri.mk
Веб:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Terms And Policy