Резултати од Алпски kуп за деца на СФМ "Нуриман Велија" 2021

Резултати од  Алпски kуп за деца на СФМ

 

Резултати од Алпски kуп за деца на СФМ "Нуриман Велија" 2021 година во дисциплини: Слалом,  Велеслалом

Кликнете на врската подолу за да ги преземете официјалните резултати Слалом, Велеслалом

Ви благодариме за сите ваши придонеси и поддршката за успешното одржување на овој настан.


We are social

GET IN TOUCH

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Телефон:00389 71 631909
Е-пошта:info@sharri.mk
Веб:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Terms And Policy