Kursi i skitarisë për fillestar

Kursi i skitarisë për fillestar

Kursi i skitarisë (skijimit) për fillestar:

Keni hapat e parë pas jush dhe do të dëshironit të zbrisni shpatet më me besim? Atëher ndiqni Kursin e  skitarisë për fillestar dhe konsolidoni teknikën tuaja midis shokëve të një mendjeje të ngjashme.

Në 10 ditë ne ju mësojmë bazat e e skitarisë (skijimit) dhe më pas mund të bëni lëshime në të gjitha shpatet, të lehta me kthesa në dëborë.

Niveli  

Në qoft se ju keni praktikuar skitarinë më përpara ose jo  por dëshironi të përmisoni nivelin tuaj.Kur ju do të jeni prezent në ditën e parë të kursit do të pyeteni nga instruktori për përvojën tuaj të mëparshme në skitari për të harmonizuar grupin që të sigurohemi që i gjithë grupi të jetë i të të njejtit nivel.

Shërbimet

 • Pushim dreke
 • Përdorimi i ashensorëve gjatë mësimeve
 • Gara me ski me certifikatën përkujtimore për të gjithë në fund të kursit

Shënime

 • Numri i fëmijëve mund të ndryshojë në varësi të sezonit
 • Nëse fëmija juaj NUK merr pjesë në pushimin e drekës, sigurohuni që të vini dhe ta merni fëmijën tuaj deri në orën 12.00.
 • Kursi zhvillohet nga min 10 pjesëmarrës. Kurset me më pak se 10 persona do të reduktohen në kohë, do të shkrihen me grupet tjera ose do të anulohen.
 • Pajisje nukë janë të papërfshira në paket. Ju lutemi të siguroni pajisjet tuaja në  kohën e duhur para fillimit të kursit.
 • Rezervimi I dëshirueshme deri në orën 17 të ditës së mëparshme.
 • Ekskursioni malor kërkon një pagesë shtesë për ushqimin e drekës dhe bileta për ski lift. Ju do të informoheni nga instruktori.

Përmbajtja e kursit

 • Informacion mbi pajisjet
 • rrëshqitje dhe frenim në pozicionin e plugit
 • rrëshqitje paralele dhe frenim në pozicionin e plugit.
 • kthesa me plug.

Lokacioni

Kodra e Diellit - Tetovë Maqedoni

Ski Qendra Mavrovë - Maqedoni

Kodra e Diellit - Tetovë Maqedoni

Ski Qendra Mavrovë - Maqedoni

Na ndiqni

Na Kontaktoni

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Telefon:00389 71 631909
Email:info@sharri.mk
Web:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Kushtet And Politikat