Kurse të hapura për sezonin 2018

Klubi i skitarisë "Sharri Academy" bën regjistrimin e të gjithë personave të interesuar për kurse në skitari për sezonin 2018 në këto kategori:

  • Kurse për Fillestar (fëmijë dhe të rritur) Max:40 Kandidat
  • Kurse për Përparimtar (fëmijë dhe të rritur) Max:40 Kandidat
  • Garues Profesional për moshat prej 7 deri 15 vjet  Max:20 Kandidat

Të gjithë të interesuarit për kurse dhe Garues Profesional për informata më të hollsishme mund të gjeni në linqet në vazhdim:

në numrat e telefonit:

  • Agim Rexhepi   + 389 70 484 864
  • Jusuf Abduli     + 389 71 631 909

në email: Dërgo Email ose nëprmjet kontakt formës duke klikuar Këtu

Ju mirpersim


Na ndiqni

Na Kontaktoni

Reçic e vogel, 1200, Tetovo
Telefon:00389 71 631909
Email:info@sharri.mk
Web:https://www.sharri.mk

© Sharri Academy 2017
Kushtet And Politikat